σε

«Η ανάρμοστη συμπεριφορά της Προέδρου του ΔΣ του ΤΑΠΑ καθώς και οι στοχευμένες απόπειρες για την υποβάθμιση του οργανισμού πρέπει να σταματήσουν.»

Η ανάρμοστη συμπεριφορά και απειλές της Προέδρου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) καθώς και οι στοχευμένες απόπειρες της υποβάθμισης του οργανισμού πρέπει να λάβουν τέλος, δήλωσε ο Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β’ Αθηνών του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης. Ακολουθεί μία σύντομη δήλωσή του μετά από την υποβολή αναφοράς του προς την Υπουργό πολιτισμού, κατόπιν της δημοσίευσης της Ανακοίνωσης του Συλλόγου του ΤΑΠΑ σχετικά με το ζήτημα:

«Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων του ΤΑΠΑ προς την Πρόεδρο του ΔΣ δεν αποδεικνύει μόνο την ανάρμοστη συμπεριφορά της Προέδρου και τις απειλές στις οποίες υπόκειται το προσωπικό. Αποδεικνύει επίσης μία στοχευμένη απόπειρα από μέρους της τρέχουσας και της προηγούμενης κυβέρνησης να υποβαθμίσουν τον οργανισμό. Επιδιώκουν να το επιτύχουν με το να μην παρέχουν το απαραίτητο οργανόγραμμα για την αναβάθμιση και ανάπτυξή του και  στερώντας του το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτά τα μέτρα είναι μέρος της απόπειράς τους να προχωρήσουν σε άλλη μία επιζήμια ιδιωτικοποίηση ενός δημόσιου φορέα και πρέπει να σταματήσουν.»

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνημμένη Ανακοίνωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων του ΤΑΠΑ  που ο Βουλευτής Κρίτων Αρσένης υπέβαλε ως αναφορά προς τη Βουλή των Ελλήνων και την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Μενδώνη εδώ.